جمعه , بهمن ۱ ۱۳۹۵
معماری

ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا، انواع ویزای کانادا

در گذشته نه چندان دور اغلب کسانی که به کانادا مهاجرت می کردند از روش نیروی کار ماهر یا به عبارتی متخصصین Federal Skilled Worker Class اقدام می کردند؛ ولی حقیقت آن است که روش های مهاجرت به کانادا بسیار متنوع است. از سوی دیگر با توجه به محدودیت های متعددی که برای این دسته از مهاجران در نظر گرفته شده است، بسیاری از متقاضیان به روش های دیگر مهاجرتی روی آورده اند. شما نیز بسته به شرایط شخصی خود ممکن است بتوانید یکی از این روش ها را انتخاب و برای مهاجرت اقدام کنید. شاید یک فرد نتواند از روش متخصصین مهاجرت کند اما روش های دیگر شامل حال وی شود. در زیر روش های مختلف را به اختصار توضیح می دهم (بر اساس قوانین فعلی).

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت ها و اخذ انواع ویزا و مدارک مورد نیاز وارد کانال راهنمای سفر شوید.

https://telegram.me/visaeuro

همچنین جهت آشنایی با جاذبه های توریستی کشورهای مختلف در کانال راهنمای گردشگری عضو شوید.

https://telegram.me/komaksafar

مهاجرت فدرال

افرادی که به صورت فدرال Federal به کانادا مهاجرت می کنند، از نظر قانون هیچ نوع محدودیتی در خصوص محل زندگی خود در کانادا ندارند و می توانند آزادنه استان محل زندگی خود را انتخاب کنند (البته علی الاصول هدف این افراد نباید مهاجرت به استان کبک باشد). روش های مهاجرت فدرال به کانادا در زیر آمده است.

  • دسته متخصصین Federal Skilled Worker Class: این گروه (کارکنان ماهر فدرال) براساس تجربه کاری، سابقه کار در کانادا، سابقه تحصیل در کانادا و امثال آن انتخاب می شوند. بیشتر افراد تحصیل کرده و متخصص از این روش برای مهاجرت استفاده می کنند.
  • دسته پیشه وران Federal Skill Trades Program: این گروه FSTP کسانی هستند که بیشتر در زمینه های فنی و تکنسینی نظیر جوشکاری، لوله کشی، تعمیرکاری، نظارت بر امور معدن و … فعالیت دارند. بیشتر کسانی که در این گروه اقدام می کنند در یک مرکز آموزش عالی دوره فوق دیپلم گذرانده اند. این روش از سال ۲۰۱۳ میلادی معرفی شده است.
  • دسته تجربه کانادایی Canadian Experience: این گروه کسانی هستند که اخیرا حداقل یک سال در کانادا کار کرده اند.
  • دسته تجاریBusiness Class: این دسته خود به چند گروه زیر تقسیم می شود.
    • سرمایه گذاران Investors: کسانی که حداقل یک میلیون و هشتصد هزار دلار سرمایه دارند و مایلند که ۸۰۰ هزار دلار آن را به مدت ۵ سال در کانادا سرمایه گذاری کنند. سرمایه این افراد باید از راه قانونی به دست آمده باشد. در حال حاضر این روش در دست بررسی است و پرونده ای در این گروه پذیرفته نمی شود. این روش عملا از نیمه سال ۲۰۱۱ متوقف شده و کلیه پرونده های این گروه بسته شده اند (بجز آنهایی که بررسی شان شروع شده بوده است).
    • کارآفرینان Entrepreneurs: کسانی که به صورت مشروط وارد کانادا می شوند و باید برای قطعی شدن مهاجرت خود در کانادا تجارتی را راه اندازی کنند و یا در آن سرمایه گذاری نمایند. شرایط خاصی قبل و بعد از آمدن این افراد باید برقرار باشد. از تاریخ اول ژوئیه (جولای) ۲۰۱۱ میلادی این روش مهاجرت متوقف شده و در ضمن در سال ۲۰۱۴ کلیه پرونده های بررسی نشده این گروه بسته شده است.
    • خود اشتغالانSelf-employed: این افراد کسانی هستند که در زمینه هنری یا ورزشی یا کشاورزی فعالیت حرفه ای یا حضور بین المللی داشته اند.
      • مهاجرت کشاورزان و دامداران خوداشتغال به کانادا Self-employed Farm Managers
      • مهاجرت ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی (مربیان، داوران، مدیران برنامه امور ورزشی و …) Self-employed in Athletic Activities
      • مهاجرت هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری و فرهنگی به کانادا Self-employed in Cultural Activities
    • ویزای راه اندازی Start-up Canada: این افراد کسانی هستند که طرحی ابتکاری دارند که توسط یکی از سازمان های مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا حمایت مالی می شود.
  • دسته خانوادگی (مهاجرت خویشاوندی) Family Sponsor Class: کسانی که در این گروه اقدام می کنند به وسیله یکی از اعضای خانواده خود که در کانادا به صورت مقیم دائم یا تابع حضور دارند مورد حمایت مالی قرار می گیرند. این روش برای مهاجرت برادران و خواهران افراد ساکن کانادا قابل استفاده نیست(مگر در مواردی کاملا خاص). مهاجرت خویشاوندی خود به دو دسته عمده زیر قابل تقسیم است.
    • همسران و فرزندان
    • برادر و خواهر
    • پدر و مادر و سایر خویشاوندان

مهاجرت استانی

کسانی که به صورت استانی وارد کانادا می شوند، معمولا متعهد می شوند که در استان طرف قرارداد سرمایه گذاری یا اقامت کنند (معمولا برای مدتی معین). برای آشنایی عمومی با مهاجرت استانی به کانادا اینجا کلیک کنید.

  • مهاجرت به کبک: استان کبک روش های متعددی را برای مهاجرت پیش بینی کرده است.
  • مهاجرت به سایر استان ها Provincial Nominee Class یا PNP: بسیاری از استان ها نیز مهاجران را در گروه های متخصصین و سرمایه گذار به عنوان مهاجر می پذیرند.

سایر روش های مهاجرت به کانادا

اگر کسی به عنوان پرستار خانگی Live-in Caregiver وارد کانادا شود بعد از گذشت مدت زمان معین می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام کند.

canada-visa-tazmini

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا :

مدارک لازم برای پیکاپ ویزاهای غیر مهاجرتی:
پاسپورت
به همراه امضای داخل آن، پرینت ایمیل سفارت
فرم وکالت به ضمیمه ی امضائی که مطابق امضای پاسپورت باشد
و رسید واریز وجه سفارت .

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای مهاجرتی:
پاسپورت
ها با امضا، پرینت ایمیل سفارت
دو قطعه عکس ۳٫۵* ۴٫۵  با پشت زمینه سفید
وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل
و امضای متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی :

کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال ۲۰۰۴)
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب چهار ماهه + پرینت حسابی که نشان دهنده گردش درآمد ماهانه باشد
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)
ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

روزهای کاری جهت پیکاپ :

دوشنبه تا پنچشنبه هر هفته به غیر از ایام تعطیل

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa) :

ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

راهنمای سفرهای خارجی:

تمام اطلاعاتی را که در خصوص سفر به کشورهای محدوده شینگن و کشورهای انگلیس، آمریکا و کانادا نیاز دارید، از جمله نحوه تعیین وقت مصاحبه برای ورود به سفارت، مدارک مورد نیاز جهت روز مصاحبه، فرم های سفارت، شرایط مهاجرت یا اقامت، انواع ویزاها و راهنمای سفر به این کشورها را برای شما آماده کرده ایم.

 

ویزای کانادا

وقت و ویزای سفارت کانادا

وقت سفارت انگلیس

ویزای شینگن

ویزای تضمینی کانادا

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت انگلیس در تهران

وقت سفارت برای اخذ ویزا

تور اروپا

ویزای شینگن فوری

وقت سفارت یونان

ویزای توریستی یونان

مهاجرت به کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت و ویزای انگلیس

در صورت تمایل می توانید با ما تماس بگیرید.

وقت سفارت کانادا – ویزای کانادا – تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *